Избришана сцена од Devil Wears Prada во која Миранда е прикажана во поинакво светло


Пишува: Црнобело

Неодамна беше објавена избришана сцена од филмот Devil Wears Prada која комплетно го смени начинот на којшто ја гледавме арогантната шефица Миранда - ликот на Ана Винтур.

No comments

Powered by Blogger.