Претседателот на Советот на јавни обвинители поднесе оставка

Пишува: Алсат

Претседателот на Советот на јавни обвинители, Петар Аневски, денес поднесе оставка од функцијата.

Советот на јавни обвинители денес требаше да одржи седница на која беше предвидено назначување на в.д јавен обвинител на местото на Марко Зврлевски. Минатиот четврток седницата беше откажана поради немање кворум.

No comments

Powered by Blogger.