"Во ред е, диши, диши!" Девојка го скршила вратот додека се спуштала по тобоган, а целата ситуација била снимена со камера!


Пишува: Точка

Девојка доживеа несреќа спуштајќи се по тобоган во аква парк, каде додека се спуштала на гума со своето друштво, одеднаш се лизнала од гумата и го скршила вратот.

Друштвото бара помош, а немоќната девојка низ извици на болка и плач вели дека не го чувствува грбот ниту вратот.

Целата ситуација ја снимило момчето кое седело веднаш покрај неа на гумата, а потоа видеото стигна и до јавноста.

"Во ред е, диши, само диши", се слуша на снимката.

Погледнете како сето тоа изгледало:

No comments

Powered by Blogger.