Рита Ора откри како се негува преку ден и навечер


Пишува: ЦрноБело

Популарната пејачка Рита Ора за Vogue откри како го негува лицето и какви козметички производи користи за дневна и ноќна шминка.

No comments

Powered by Blogger.