Доказ дека стилот на Џеј Ло се менува во секоја нова љубовна врска

Џеј Ло веројатно е латино модна икона без грешка, но нејзиниот стил со текот на годините дефинитивно трпеше промени.

Пишува: ЦрноБело

Да бидеме попрецизни, токму тогаш кога ќе влезеше или излезеше од љубовна врска.

Бен Афлек, Марк Ентони, Каспер Смарт, Алекс Родригез се само дел од славните мажи кои уживаа во друштвото на латино убавицата, а со секој еден од нив, нејзиниот изглед по малку се менуваше.Доказ дека мажите ја трансформираат Џеј Ло:

No comments

Powered by Blogger.