Блогерка од Норвешка е најдобро облечената трудница (фото)

Скандинавската мода отсекогаш се разликувала од остатокот од светот, па не е ни чудо што токму во Норвешка живее најстилската трудница.Маријана Теодорсен e модна блогерка која сака своето трудничко стомаче да го покрива исклучиво со стил.

Како за трудница има прилично храбри модни избори и токму по тоа се одвојува од останатите:
A post shared by Marianne Theodorsen 🤖 (@marianne_theodorsen) on
A post shared by Marianne Theodorsen 🤖 (@marianne_theodorsen) on
A post shared by Marianne Theodorsen 🤖 (@marianne_theodorsen) on
A post shared by Marianne Theodorsen 🤖 (@marianne_theodorsen) on
A post shared by Marianne Theodorsen 🤖 (@marianne_theodorsen) on

No comments

Powered by Blogger.