Вечна љубов: Најдолгите бракови во Холивуд

Тешко е да се одржат долгите љубовни врски, а уште потешко ако сте славна личност со огромен медиумски притисок.

Пишува: ЦрноБело

Браковите во шоу-бизнисот траат сè пократко, па кога некој пар ќе остане заедно подолго време делува чудно и неверојатно.

Сепак, постојат славни парови чии бракови останале цврсти и покрај препреките со кои се соочиле.

Синди Крафорд и Ренде Гербер


Снуп Дог и Шанти ТејлорСара Џесика Паркер и Метју БродерикМерил Стрип и Дон Гамер


Мишеј Фајфер и Дејвид И. Кели


Боно Вокс и Алисон Хјусон


Том Хенкс и Рита Вилсон


Ози и Шерон Озборн

No comments

Powered by Blogger.