ВИДЕО: Како се возат заработените милиони на Мејвејдер од ,,пресметката на векот”

Пишува: Точка

Флојд Мејведер ја доби пресметката на векот со Конор Мекгрегор и го запиша неговото име во друштвото на милијардери, благодарение на заработката од дуелот со Мекгрегор.

Погледнете го видеото на кое боксерот си ја вози својата ,,крваво” заработена добивка на кое многу луѓе искоментираа на социјалните мрежи дека Мејведер праќа лоша порака до младите, особено ако се знае дека има и друг начин за префрлање на добиените средства од мечот на векот.

No comments

Powered by Blogger.