Ријана открива дека сериозно жали што ја изгубила невиноста

Пишува: Метро

Ријана откри дека доколку би можела да се врати назад во времето, таа би го променила начинот на кој ја изгубила невиноста.

Кога станува збор за дел од нашите животи, сигурно многумина од нас би сакале да не го паметат денот кога сме ја изгубиле невиноста. Тоа е непријатно, не-секси искуство кое би сакале да го оттурнеме на крајот на нашите мозоци. Па, доаѓа како олеснување дека Ријана, божица и се на се кул девојка, исто така жали кога станува збор за губење на невиноста.

За магазинот ELLE за нивното Октомвриско издание, пејачката била запрашана од магичарот Давид Коперфилд каде би одела доколку би можела да исчезне и повторно да се појави на светот.

Одговорот на Ријана? '10 минути пред да ја изгубам невиноста... и те држам за понудата. LOL.'

Прашањето на Коперфилд е само едно од повеќето серии на прашања за 29-годишната, која исто така доби прашања од Еминем, Тајра Бенкс, Зек Посен и Фарел Вилијамс. Магазинот вели дека нивната цел е да ги 'превртат масите и ги поканиле некои од нејзините славни пријатели и фанови да споделат прашања до глобалната мега-ѕвезда.'

Cover girl: Rihanna posed for Elle where she talked about wanting to time travel back to 10 minutes before she lost her virginity

ELLE: Кога за прв пат носеше кармин?

Ријана: Карминот секогаш ме носеше во неволја. Без разлика дали дома како дете или во моите рани тинејџерски години во мојата кариера, секогаш имав порив да носам. Па, ги рушив сите тие правила. Сега карминот е како мое мало тајно оружје!

ELLE: Што е најлудата работа што си ја направила/пробала за убавина? Би ја направила пак?

Ријана: Корсет! Сепак би облекла повторно, би носела секој ден доколку би останала жива!

Confession: 'Lipstick always got me in trouble. Whether it was at home as a kid, or my early teenage years in my career, I always had the urge to wear it,' said the Umbrella croober

Tie her up: The Kiss It Better singer said the 'craziest thing' she ever tried for beauty was a corset. 'I'd do it again, though. I¿d wear it every day if I could make it out alive!' she said

Rihanna is ELLE's October Cover Star | ELLE UK

No comments

Powered by Blogger.