Фото - Галерија: Преку слики се "исмевам" со мојот роден крај

Пишува: Точка

Моќни слики кои го прикажуваат секојдневниот живот во Лемго, Германија. Амбициозен дечко се потруди да ја прикажи неговата љубов и амбициозност кон фотографијата.Германец кој потекнува од градот Лемго има навистина голема креативност па со помош на програмата Фотошоп направи креативни слики со кои тој вели дека го "исмева" својот Лемго. Општеството, политиката, социјалниот живот, животниот стандард, убавините на природата се факторите кои влијаеле врз неговата инспирација да ги направи овие слики. Во прилог ве оставам да се воодушевите од неговата имагинација како и моќта на технологијата што му овозможи да го постигне зацртаното:
No comments

Powered by Blogger.