Први фотки од пристигнувањето на принцот Џорџ на училиште

Малечкиот, дотеран и малку засрамен принц Џорџ првиот училиштен ден го дочека само во друштво на неговиот татко.4-годишниот Џорџ изгледа неодоливо во новата униформа, додека нервозно и засрамено се движи кон своите нови другарчиња.

Принцот Вилијам беше во опуштено издание, додека Кејт беше приморана да остане дома заради мачнините на почетокот на бременоста.

На фотките е и раководителката од училиштето која ги пречекала:Prince William and Prince George were greeted by head of lower school Helen Haslem

 Prince George looked smart as he donned his new uniform for his first day at school

 He seemed nervous as he held his dad's hand and brushed his face with his hand this morning

 Prince George gripped his dad's hand tightly as he walked into his new schoolNo comments

Powered by Blogger.