Видео тура низ фамозниот гардеробер на Мараја Кери (видео)

Не е ништо навредливо ако кажеме дека Мараја Кери живее во надреално луксузен свет, па следствено на тоа, нејзиното модно царство има вртоглаво висока цена.

Пишува: ЦрноБело

Пејачката сака екстравагантни парчиња облека, скапи аксесоари со дијаманти и максимално високи Лобутинки.

Вог ја имаше таа чест да сними кратка видео тура низ импресивното модно катче на дивата.

Сосема очекувано, розово е, светка и сјае:No comments

Powered by Blogger.