Трамп се збуни од две русокоси новинарки


Пишува: ЦрноБело

За време на прес конференцијата со претседателот на Финска, Трамп успеа да се збуни од две русокоси новинарки. „Повторно неа ќе ѝ дадеш шанса?“ гласеше коментарот на Трамп, на што претседателот на Финска кратко објасни дека се работи за две различни жени со руса коса кои седат една до друга, сосема случајно.

No comments

Powered by Blogger.