Предизвик: Колку животни се скриени на сликата?

Време е за детална анализа и откривање на камуфлираните животни.

Пишува: ЦрноБело

Глетката е летна и прекрасна, плажа, бротчиња и воден хоризонт, меѓутоа она што треба да пронајдете се неколку животни.

Не ви откриваме колку, за забавата да трае подолго:Ги најдовте сите 4?
predizvik-kolku-zivotni-se-skrieni-na-slikata-2.gif

No comments

Powered by Blogger.