Дали можете да изброите 8 парчиња храна на сликата?

8 различни парчиња храна измешани во една избледена слика. Колку добро може да препознаете што сè има?

Пишува: ЦрноБело

Мала помош: Крушата сите ја гледаме...

Потоа ви недостасуваат уште 7. Дајте сè од себе.

Ако се откажете или сакате да го проверите одговорот:
.
.
.
.

1. Круша

2. Пица

3. Пченка

4. Крофна

5. Ананас

6. Сендвич

7. Кроасан

8. Помфрит

No comments

Powered by Blogger.