6 ситници кои откриваат дека партнерот наскоро ќе ви раскине

Дел од љубовните врски избледуваат со текот на времето, како што љубовта се претвора во рутина.По овие 6 знаци ќе препознаете дека крајот се ближи:
Индиферентност кон вашите проблемиТотална недовербаКонстантно доцнење или откажување на плановитеНерасположеност за нежностНедостаток на грижа и обѕир


Избегнување на заедничките собири

No comments

Powered by Blogger.