Стартот на новиот почеток - Краток тизер за „50 нијанси ослободени“ (видео)По кратка пауза и период без новитети околу снимањето, на официјалната Фејсбук фан страна на 50 нијанси се појави нов тизер.

Кратката сцена од 12 секунди ќе биде дел од новото продолжение „50 нијанси ослободени“.
Тука погледнете го тизерот од венчавката на Анастасија и Кристијан.

No comments

Powered by Blogger.