Ким и Канје очекуваат ќеркичка од сурогат мајка во јануари 2018-та

Ким и Канје никогаш не ја исклучија опцијата за уште деца со сурогат мајка, со оглед на тешките породувања на Ким, но новостите пристигнуваат побрзо од очекуваното.

Пишува: ЦрноБело

Како што наведува TMZ, парот кон крајот на јануари 2018-та ќе му каже добредојде на петтиот член во семејството.

Ким и Канје ќе станат родители по третпат идната година и тоа на уште едно девојче.Тврдењата се дека парот е „во облаци“ од среќа, a се шпекулира дека за третото дете платиле околу 45.000 долари на сурогат мајката.За таа цена на мајката ѝ биле забранети било какви пороци, јадење свежа риба, боење на косата и внимателно се следи нејзината здравствена состојба.

No comments

Powered by Blogger.