Само 1% од луѓето може јасно да ги видат двете слики

Тест кој ќе направи да се чувствувате посебно, па затоа вреди да одвоите неколку минути за релаксација и забава.Ретко кој може да види две различни целини на следниве неколку илустрации, кои се дело на илустраторот Валентин Дабинин.

Ќе се зачудите од тоа колку промени може да направи ротацијата од 180 степени:Колку од илустрациите ви имаат совршена смисла и на лицe и превртени наопаку?

No comments

Powered by Blogger.