16 кул работи од Јапонија кои очајно требаат низ цел свет


Пишува: ЦрноБело

Никој не го оспорува фактот дека Јапонците често имаат откачени и бескорисни идеи, но има и такви кои очајно му требаат на светот.

No comments

Powered by Blogger.