Потребно е само едно притиснување на копче: Куќата која настанува и исчезнува за 10 минути!

Пишува: Точка

Потребен е само еден потег и притиснување на копче - и вашиот дом ќе биде каде што ќе посакате.

Со само еден потег со раката и притиснување на копче, подвижната приколка самата од себе се расклопува и се претвора во прекрасна куќа со најмодерен ентериер.

Од оригинална големина кога е нерасклопена, куќата може да се зголеми до три пати, а потоа може да се склопи и да се премести на друга локација, или пак да се трансформира од куќа, до, да речеме - деловен простор.

No comments

Powered by Blogger.