Споредба на екрани: Samsung Galaxy S8 vs iPhone 7 vs LG G6 vs Google Pixel

Време е за уште една битка, но овој пат ќе ги споредуваме екраните на најпопуларните телефони во моментов: Samsung Galaxy S8, iPhone 7, LG G6 и Google Pixel...

Пишува: GSM.mk

Да ги погледнеме резултатите:

Оригинална сликаiPhone 7 PlusGalaxy S8 PlusGoogle Pixel


LG G6Оригинална слика


iPhone 7 Plus


Galaxy S8 Plus


Google Pixel


LG G6iPhone 7 Plus


Galaxy S8 Plus


Google Pixel


LG G6

No comments

Powered by Blogger.