Дуа Липа со нов летен хит - New RulesБританската пејачка со албанско потекло има нова песна која веќе бележи успеси на светските топ листи. „Ова е песна за раскинување, која би сакала да ја имав кога раскинував со одредени личности,“ објаснува Дуа.

No comments

Powered by Blogger.