Фамилијарна фотка од сите нови iPhone смартфони

Пишува: Telefoni

Од Кина пристигна првата протечена фотка на која наводно се прикажани прототипи на сите нови iPhone смартфони чија промоција Apple ја планира за крајот на овој септември. На „фемили“ фотката може да се забележат iPhone 7s, iPhone 7s Plus како и супер моќниот iPhone 8 кој ќе биде главен предводник со многу новитети.

Од Кина пристигна првата протечена фотка на која наводно се прикажани прототипи на сите нови iPhone смартфони чија промоција Apple ја планира за крајот на овој септември. На „фемили“ фотката може да се забележат iPhone 7s, iPhone 7s Plus како и супер моќниот iPhone 8 кој ќе биде главен предводник со многу новитети.

No comments

Powered by Blogger.