Роџер и Мирка Федерер на семеен одмор во Италија (фото)

Откако испиша историја на тенискиот терен, Роџер е на заслужен одмор со семејството.Во луксузен ресорт во Порто Черво, Италија, се одмораат заедно со дечињата.

Парот беше фотографиран на кратка романтична прошетка, а нешто подоцна Роџер ги прошета 3-годишните Лени и Лео низ крајбрежјето на Порто Черво.No comments

Powered by Blogger.