Торони по невремето (фото)

Ниски температури, силни дождови и ветар ја погодија Грција изминативе неколку дена.Најкритично беше на вториот крак, Ситонија, каде на патиштата има одрони, камења и дрва, па сообраќајот се одвива забавено. Голем број од туристите во камповите и хотелите се евакуирани.

По 12 часа страшно невреме, Торони е најпогодено, по што на социјалните мрежи се споделуваат фотки и видеа од моменталната ситуација.

No comments

Powered by Blogger.