Премиера на „Планетата на мајмуните: Војна“ во кино Милениум

Премиера на „Планетата на мајмуните: Војна“ во кино Милениум

Премиера на новото продолжение од серијалот Планетата на мајмуните во киното Mилениум, вечерва (четврток, 13 јули)...Цезар и неговите мајмуни се присилени на смртоносен судир со војската на луѓето, која е предводена од немилосрдниот Полковник. Откако мајмуните ќе претрпат големи загуби, кај Цезар се будат мрачни мисли, па тој тргнува во одмазднички поход. Откако конечно ќе се најдат очи в очи, Цезар и Полковникот почнуваат епска битка, која ќе одлучува за опстанокот на двата вида, како и за иднината на планетата.

ПЛАНЕТАТА НА МАЈМУНИТЕ: ВОЈНА (WAR FOR THE PLANET OF THE APES) - премиера 13.07. (четврток)

режија: Matt Reeves

улоги: Toby Kebbell, Andy Serkis, Judy Greer, Woody Harrelson времетраење: 140′

жанр: Анимиран, акција, драма

No comments

Powered by Blogger.