Момчето кое влета на теренот на „Филип Втори“ имаше порака на својот грб

Пишува: Точка

На крајот од мечот, се случи еден помал инцидент, или пропуст на редарите, кои некако се опуштија по завршување на натпреварот, па еден од навивачите влезе на терен, со претходно напишан текст на грбот „Путин 7“.
No comments

Powered by Blogger.