Ова е човекот кој убивал туристи во Хургада: По смртоносниот напад, го затвориле во кафез

Пишува: Точка

Според последните информации, во овој инцидент биле убиени двајца туристи од Украина и ранета една Русинка.

На социјалните мрежи се појавила фотографија за која се тврди дека го прикажува непознат напаѓач, кој вчера убил шест туристи во египетското летувалиште Хургада.

"Фотографија на која се гледа дека осомничениот бил затворен по смртоносниот напад на Хургада, на плажа во Египет", пишува во описот на фотографијата.

Според последните информации, во овој инцидент биле убиени двајца туристи од Украина и ранета една Русинка.


No comments

Powered by Blogger.