Ѝ ја отсекле главата на змијата мислејќи дека завршиле со неа, но не... тогаш почнал хоророт

Пишува: Точка

На видеото е прикажана смртоносна црна мокасин змија, која исто така е позната и како "памучна змија"...

Корисниците на социјалните мрежи се шокирале по гледањето на ова бизарно видео од обезглавена змија. Впрочем тоа не би било ништо чудно или шокантно доколку главата на змијата не би продолжила да се движи откако ја исекле и не би ја отворала и затворала устата.

Видеото си повлекло и голем број на коментари па така може да се види како некои луѓе го истураат својот гнев кон змиите, пишувајќи дека тие се чисто зло, што ова видео донекаде и ќе ве натера да се замислите.

Станува збор за смртоносна змија - црн мокасин која уште ја нарекуваат и "памучна змија"...

Погледнете го видеото:
Морничаво? О, да.

No comments

Powered by Blogger.