Мистериозната „Жена во црвено“: Погледнете како Путин ја отвори, но веднаш потоа ја затвори вратата од автомобилот

Пишува: Точка

Рускиот претседател Владимир Путин, кој што инаку од очите на јавноста и тоа како го крие својот приватен живот, за малку можеби ќе откриеше која е неговата нова љубов.

Путин за малку ќе откриеше која е неговата нова љубов. Имено, Путин во својата омилена викендичка на северот на Русија, пристигна со Мерцедес и откако излезе од возилото, ја отвори неговата задна врата. На кратко, можеше да се види дека позади седи жена во црвен фустан.

Сепак, во последен момент, Владимир Путин се премисли и веднаш ја затвори задната врата, па се јавува сомнеж дека рускиот претседател сака да ја сокрие својата нова девојка.

No comments

Powered by Blogger.