Емили Ратајковски: Совршенство во оскудно црно бикини во Малибу

Пишува: Точка

Реткост е волку атрактивни познати личности да се појавуваат во експериментални бикини на локалните плажи - но Емили Ратајковски е исклучок.

Обично познатите одат на егзотични, туристички плажи, но денес Емили и нејзиното сочно деколте се најдоа на локалната плажа во Малибу.

Нема сомнение дека Емили е надарена со една од пофините женски форми кои ги креирала мајка природа. И таа воопшто не е себична - ни дозволува да го гледаме и да плакнеме очи.

Уживајте.


No comments

Powered by Blogger.