Три часовници на една рака: Дојде и нивниот ред! Ова се богатите деца од Швајцарија

Пишува: Точка

"Богатите деца на Инстаграм" станале многу популарен бренд на оваа социјална мрежа.

Богатите наследници на бизнис империите од најразлични делови на светот сакаат да покажуваат колкаво е нивното богатство, и не размислуваат два пати да покажат како уживаат во луксузот.
Имавме можност да ги видиме богатите деца од Дубаи, Лондон, Техеран и Русија, а сега дошло време и за младите Швајцарци.
Секако, воопшто не заостануваат зад врсниците од другите градови и држави.
И тука можеме да видиме скапоцени автомобили, уживање во шампањи, луксузни летувања, а изгледа дека во земјата на часовниците најтежок проблем е да се избере најдобриот, или најскапиот. Барем за овие деца...

No comments

Powered by Blogger.