Адријана Лима во страсни бакнежи со нејзиното ново момче, турскиот писател Метин Хара

Пишува: Точка

Бразилската убавица уживаше во "повеќе од појадок" во турската вила на нејзиното ново момче, страсно бакнувајќи го.

"Се запознав со Адриана Лима во Истанбул на 11-ти јуни", Изјавил Метин за Daily Sabah. "Сфативме дека има чувства меѓу нас, но се уште се запознаваме еден со друг".


Адриана го запознала Метин Хара на 11 јуни кога тој и го подарил својот роман, по што таа го постирала насловот "Инвазија на љубовта – Патот" (Invasion of love – The Path) за духовноста и самоспознавањето, на сите препорачувајќи им ја на Инстаграм на 12 јуни.Веќе е познато дека Лима ја негува спиритуалноста и често постира изреки, искуства и совети на таа тема.

Лима до понеделникот, до доаѓањето во Бодрум, беше во Црна Гора со Марко Јариќ, ќерките и неговата мајка. Иако сите го очкуваа големото смирување на поранешните сопружници, од тоа очигледно нема да има ништо.

No comments

Powered by Blogger.