Тие едноставно не знаат за верност: Ова се најпромискуитетните хороскопски знаци!

Пишува: Точка


Секој хороскопски знак има свои специфични карактеристики - од опсесивни до незаинтересирани. А она што за сите е заедничко се сексот и љубовта. Дали може да претпоставите кои хороскопски знаци се најпромискуитетни?

Стрелец

Стрелецот е знак чиешто либидо како никогаш да не е задоволено. Тие се “диви примероци” коишто едноставно не можат без страст. И без оглед на тоа колку е некоја личност стрелец достапна или не, тие секогаш сакаат да имаат повеќе опции, чисто ради сигурност. Стрелците се синоним за слобода.


Риби

Рибите се подложни кон барање на “вистинската личност”. На тој пат наидуваат на многу препреки, погрешни личности, но сепак не се откажуваат. Промискуитетот кај рибите произлегува од нивниот оптимизам, кога се работи за пронаоѓањето на вистинската љубов во животот.


Скорпија

Скорпиите пак се синоним за секс. Одат од крајност во крајност - или имаат повеќе партнери или се опседнати со една личност. Сексот е тој којшто ги принудува на постојана потрага по нов партнер.

Па, дали се пронајдовте знаци!

No comments

Powered by Blogger.