Можете ли да погодите колку години има овој модел?

Изгледа дека за овој азиски модел времето застанало во младоста. Згодниот Чуандо Тан од Сингапур е веќе влезен во 6-тата деценија од животот, бидејќи оваа година наполнил 50 години. Ви се верува ли?Инстаграм профилот на овој згоден модел е исполнет со фотографии со кои тој му се спротивставува на процесот на стареење.

Стомачни мускули, свеж младешки изглед и одличен стил на облекување, се причините поради кои сите се збунети кога ќе ги поврзат со неговите години.


Тој вели дека единствената тајна за неговиот изглед е тоа што не се бања рано наутро и доцна навечер.

Да бидеме реални, за овој изглед, сигурно играат улога и неверојатни гени.

No comments

Powered by Blogger.