Погледнете како се произведува 911 Turbo S!

Пишува: Точка

Porsche неодамна ја претстави новата серија на 911 Turbo S, наречена Exclusive. Ова е најмоќната верзија на овој легендарен модел, а сега компанијата го претставува и неговиот производствен процес.

Како се добива овој преубав автомобил кој под својата хауба “крие” 599 коњски сили и кој до 100 км/ч стигнува за 2,9 секунди, можете да погледнете во видеото. Тука е сè опфатено – од фарбање, монтажа на деловите однадвор и одвнатре, па сè до ексклузивните рачни обработки итн.

No comments

Powered by Blogger.