Ајфон 8 – уште не е почнат да се произведува, а јавноста дозна како ќе изгледа


(Фото: Gabor Balogh)

Иако „Епл“ со сите сили се труди да го задржи во тајност дизајнот на новиот модел ајфон 8, „Твитер“ е преплавен со фотографии и снимки од неговиот изглед.


Наводно, производството на новиот модел почнува од август, а за септември се планира свечената промоција пред јавноста.

Поранешните шпекулации алудираа на „најголема промена на дизајнот досега“, а се чини дека тоа не е далеку од вистината.

Имено, екранот ќе ја покрива целата предна страна на апаратот, а изгледот на камерата исто така се разликува од претходните модели.


Погледнете и сами:


 

No comments

Powered by Blogger.