7 работи кои жените мислат дека ги разубавуваат, а мажите не можат да ги поднесат

Убавината на жените игра голема улога во очите на мажот и може да биде многу моќна.

Пишува: ЦрноБело

Но, понекогаш тоа што за жените значи убаво и модерно, кај мажите може да предизвика само негативни коментари.

Па така, има неколку работи кои мажите не можат да ги поднесат кај жените и ги иритираат, а се поврзани со нивната убавина.

Погледнете кои се тие и дознајте дали се сложувате со посилниот пол:

Темен кармин


Несредена коса


Сенки во боја


Изобилство на парфем


Обоени веѓи


Претерано натрупан маникир


Светло руменило

No comments

Powered by Blogger.