Дали знаевте дека овие 20 ѕвезди се всушност починати?

Пишува: Точка

Веста дека некоја славна личност починала најчесто не изненадува, особено кога станува збор за оние помладите.

Додека веста за смртта на Џорџ Мајкл, Дејвид Боуви или Честер Бенингтон стигнаа до секој метар квадратен на целата планета Земја, некои актери кои исто така ни беа драги починаа, а нивната смрт помина незабележана на радарот.

Меѓу нив се Џејмс Ејвори, популарниот чичко Фил од "Принцот од Бел Ер", Лиса Робин Кели од "Луди седумдесетти", Соер Свитен - кој глумеше во "Сите го сакаат Рејмонд", понатаму Бред Ренфро кој го освои светот како момче во филмот "Клиент".

Погледнете кои сѐ ѕвезди повеќе не се со нас, а вие можеби и не го знаевте тоа.

No comments

Powered by Blogger.