Што е посилно: 1.500 листови хартија или хидраулична преса?

Пишува: Точка

Популарниот YouTube канал “The Hydraulic Press” на којшто сопственикот на една финска фабрика под хидраулична преса уништува најразлични предмети, никогаш досега не се соочил со толку “тврд орев”.

1.500 страници од обична хартија за печатење се покажаа дека се потешки за уништување отколку една кугла за куглање.

Погледнете што се случило кога тој ги поставил под “милоста и немилоста” на оваа моќна хидраулична преса:
Дали очекувавте ваков краен исход?

No comments

Powered by Blogger.