Прва фотка од 1-месечните близнаци на Бијонсе и Џеј Зи

Сер Картер и Руми денес полнат 1 месец.По тој повод, на Инстаграм Бијонсе објави фотка која наликува на „втор дел“ на онаа со која објави дека е бремена.

Со цветна позадина, вел на главата и карнери по рацете, Бијонсе на светот ги претстави новите Картер членови:


No comments

Powered by Blogger.