Мистериозно суштество на Марс: Откриениот створ го шокираше светот!

ПИШУВА: ТОЧКА

НЛО истражувачите открија мистериозна силуета на една од фотографиите на роверот "Curiosity" на Марс.

Според мислењето на ентузијастите, ова би можело да биде огромен рак, сличен на кокосовиот рак.

За раковите се смета дека се силни и издржливи суштества кои можат да преживеат и во многу неповолни услови. 

Истражувачите напомнуваат дека ова не е првиот случај на фотографии од НАСА да се забележи џиновски рак или други животни.

No comments

Powered by Blogger.