Ангела Меркел ги дочекала Путин и Трамп: Со својот израз на лицето покажала кој ѝ е подраг

Пишува: Точка

На многумина им е интресно да споредуваат како домаќинот на самитот Г20, германската канцеларка Ангела Меркел, ги дочекала овие двајца лидери.

Моментално во Хамбург во Германија во тек е самитот Г20, каде се собрале лидерите на најразвиените светски земји. На оваа манифестација присуствуваат и рускиот претседател Владимир Путин, и американскиот претседател Доналд Трамп.

На многумина им е интресно да споредуваат како домаќинот на самитот Г20, германската канцеларка Ангела Меркел, ги дочекала овие двајца лидери.

Имено, на социјалните мрежи се коментира дека Ангела Меркел била многу подобро расположена и повеќе насмеана кога го поздравила рускиот претседател.

Од друга страна, сите го забележале и нејзиниот сериозен и речиси рамнодушен израз на лицето кога се ракувала со Трамп.

No comments

Powered by Blogger.