Две црти на лицето кои ги имаат само најубавите жени

Пишува: Црнобело

Женската убавина е вечна тема на полемика и истражувања, а најновите истражувања покажуваат кои 2 црти и пропорции на лицето може да ве дефинираат како „една од најубавите жени во светот“.

Новото златно правило гласи:Кои славни жени ги имаат овие црти и пропорции?
Џесика Алба


Меган Фокс


Шерил Кол


Шанаја Твејн


Кристи Тарлингтон


Елизабет Харли


Анџелина ЏолиNo comments

Powered by Blogger.