Бебиња кои личат на познатите личности

По некое правило, очекувано е малите деца да личат на своите родители или барем на некој од блиското семејство.Но понекогаш, ако се загледате во фотографиите од некои деца, може да ви заличат и на некои други луѓе, а многу често се случува да личат и на познати личности.

Погледнете ги овие мали деца кои се речиси исти со славните:

Ова 2-годишно девојче изгледа исто како Ед Ширан


Бебето Гандалф!


Мало девојче кое многу личи на Госпоѓа Даутфајер


Едно од многуте бебиња што личат на Џон Леџенд


Зарем е можно ова дете толку да личи на Дани ДеВито?


Запознајте го бебе-двојникот на Џеј Зи


Сериозно и „опасно“ бебе исто како Вин Дизел


Малата двојничка на Џејми Оливер


Можно е ова мало дете и Гордон Ремзи да се роднини... друго објаснување нема.


А, ова дете сигурно се смета себеси за дел од Кралското семејство

bebinja-koi-lichat-na-poznatite-lichnosti-11.jpg

No comments

Powered by Blogger.