Секој втор млад човек сака да ја напушти Македонија

Во потрага по работа и пари секој втор млад човек сака да ја напушти Македонија, покажува анкетата на Младинскиот сојуз од Крушево. Процентот на млади кои сакаат да си заминат е највисок во југозападниот дел од Македонија.

No comments

Powered by Blogger.