Тест за очи и нерви: Пронајдете ја рибата во океанот

Можеби има многу риби во морињата и океаните, но на оваа фотографија има само една која плива во водите и можеме да кажеме дека е тешко да се пронајде!Унгарскиот карикатурист, Дудолф, нацртал слика од океан исполнет со морски ѕвезди, морски коњчиња, школки и октоподи, но скрил и една риба која треба да се пронајде.

Се наоѓа помеѓу целиот морски свет, животинчиња, алги и брод, но најверојатно ќе ви треба малку повеќе време да ја најдете.

Љубителите на ваквите загатки имаат поделени мислења – некои велат дека е потешка од останатите и им требало повеќе време, а пак поискусните кажуваат дека брзо ја нашле рибата.

Разгледајте ја добро фотографијата и обидете се да ја пронајдете скриената риба.


СЛЕДИ ОДГОВОРОТ...mozhete-li-da-ja-najdete-skrienata-riba-na-fotografijata-03.jpg


No comments

Powered by Blogger.