Девојка - Барбика се откажала од сонот да биде модел заради навреди, а сега сите ја обожаваат

На прв поглед, ќе си помислите дека се работи за чоколадна Барбика со реални пропорции.На втор поглед, ќе сфатите дека се работи за вистинска девојка со екстремно мазна кожа, негувана коса и природни црти на лицето како Барбика.

Кога Даки Тот имала само 17 години се обидела да си го исполни сонот да стане модел. Но, во тој период добила многу исмевања и понижувања.

„Имав неколку неуспешни обиди како 17-годишна девојка и беше тешко да сфатам зошто,“ вели прекрасната Даки.

Откако си дала неколку години да си ја врати силата и самодовербата, Даки сфатила дека моделингот е она што сака да го прави.

Сега, на 21 година, со над 300 илјади следбеници на Инстаграм, го живее животот по нејзина желба.

И среќно ја прифаќа „Барби“ титулата:

Accomplished: She came in third and continued building her modelling career. Duckie now lives in New York, where she is represented by the New York Models agency

Representation: 'Black women in general need to be out there the way that other women are,' Duckie added. 'It needs to happen for "us" already!'

Image result for duckie thot
Image result for duckie thot

Image result for duckie thot
Image result for duckie thot


Image result for duckie thotNo comments

Powered by Blogger.