Прекрасни илустрации кои ја покажуваат љубовта помеѓу еден татко и неговата ќеркичкаНајчесто кога се зборува за семејството, семејната љубов и врските, првата работа на која помислуваме се мајчинските чувства, но никогаш не треба да ја занемариме ни улогата на татковците.

Во денешниот свет, татковците и мајките подеднакво и заеднички се грижат за своите деца, а за посебната врска помеѓу татковците и нивните мали принцези не треба да се трошат зборови.

За ја да илустрира оваа навистина посебна и нежна родителска љубов и поврзаност, младата уметница Снежана Суш насликала прекрасни акварели кои ги споделила на својот Инстаграм профил. Овие преслатки илустрации ја покажуваат искрената љубов и нежност што еден татко ги има кон малата ќеркичка.

Во продолжение, погледнете ги сликите кои будат многу различни емоции.


No comments

Powered by Blogger.